Volg de bouw van onze nieuwe school!!!

maandag 19 september 2016

strapdag!!!

Wij waren er helemaal klaar voor! En het weer ook! Niet te heet, de zon van de partij, meer konden we ons niet wensen!
We begonnen de dag met de strapdans. Iedereen deed mee... kippenvel...Na de dans ging onze wandeling van start. Ook heel wat ouders en grootouders hadden hun stapschoenen aangetrokken.

 Na de wandeling kregen we een lekker stukje cake. Dankjewel aan alle bakkers!
Nog even speeltijd en we konden aan de rest van het programma beginnen.
Alle kleuters hadden in de loop van de week een activiteit mogen kiezen. Ze konden een octopus knutselen, zelf een dansje maken op een verkeersliedje of spelen met een gedichtje. Dat laatste konden ze bij mij komen doen. En het was super tof!!!We moesten wel onze activiteit even staken voor een echte slakkenrace! Eventjes kijken en er wat over babbelen en we konden verder... natuurlijk kwamen er nu trage en snelle fietsen in onze activiteit... zo traag als een slak en zo snel als een olifant... tja, hoe snel zou die kunnen lopen?

 We deden ook nog een fietsparcours en we mochten natuurlijk op het springkasteel. Dat mocht op een feestelijke strapdag natuurlijk niet ontbreken!
Op het einde van deze toch wel vermoeiende dag wachtte ons dan nog de miss en mister fluo verkiezing. In alle drukte geen foto's van onze kanjers op de catwalk... helaas... maar wel van de miss en mister fluo! Die kwamen beide uit onze klas...
Proficiat Jayden en Inte!!! De lintjes mogen jullie een hele week dragen en volgende maandag mogen jullie ze terug mee naar school brengen. Dan zijn ze voor de winnaars van de volgende editie...Ook proficiat aan de miss en mister fluo van de lagere school!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten