Volg de bouw van onze nieuwe school!!!

dinsdag 6 januari 2015

winteryoga!

We keken naar de prenten van Olaf, de sneeuwman uit frozen... We deden zijn gekke bewegingen na... Dat was super fijn!
rustig luisteren we naar het muziekje... En dan plots een moment van herkenning... Zo mooi, om dan die kindersnoetjes te kunnen zien...

Het echte werk: Yoga... Heerlijk ontspannend!

Ik had ook een muziekje meegebracht van de piano boys. Ze spelen de winter van Vivaldi. Daarbij hebben ze ook het refrein van Disney's Frozen 'Laat het los' opgenomen. Met de herkenning van de sneeuwman en het melodietje werd dit voor de kinderen super leuk!

Na het rondlopen, kruipen, springen, huppelen en de bewegingen van Olaf na te doen kwam het echte werk aan bod! kleuteryoga.

we deden alle oefeningen waarbij ik de uitleg gaf hoe ze het moesten doen. Daarna luisterden we naar de muziek. De kleuters waren heel enthousiast om de oefeningen te doen terwijl de muziek opstond... Ik besloot om maar van de eerste keer te filmen... Met succes! Het was een heel fijne ervaring, voor de kleuters en voor mij! Yoga, zeker voor herhaling vatbaar!

 Kijk en geniet mee van ons moment van inspanning en rust....1 opmerking:

  1. Wow Veronique, echt een super leuk idee. Ga ik volgende week ook direct uit proberen se in mijn klasje :-) En die piano guys hebben echt super toffe muziek. Leuk om zo ideetjes van elkaar op te doen hè :-)

    BeantwoordenVerwijderen