Volg de bouw van onze nieuwe school!!!

donderdag 18 mei 2017

thema moederdag

Binnen het grote lente thema werkten we ook rond moederdag. De kleuters konden kiezen tussen verschillende werkjes: een sleutelhanger of een bloempotje met kraaltjes, een geschilderde bloempot, een bloempotje van cement of een tas waarop ze met stift mochten krabbelen binnen een sjabloon. Het bloempotje van cement werd niet gekozen... maar aan de andere cadeautjes werd hard gewerkt!
We maakten ook een groeikaart. Bloempot schilderen, bloempjes schilderen en dat allemaal uitknippen en prikken. Als je aan het kleinste bloempje trekt groeit de plant... Want mama's liefde helpt onze oogappeltjes groeien!!!























Alle kleuters mochten zich ook verkleden. Er waren kettingen, armbandjes, sjaaltjes, zonnebrillen, hoedjes, handtassen en hoge hakken. Ze mochten zelf kiezen of ze veel of weinig spullen kozen om zich te verkleden.




















De vrijdag voor moederdag gingen onze kapoentjes trots naar huis... Ik hoop dat alle cadeautjes heelhuids thuis aangekomen zijn...






1 opmerking:

  1. Leuke blog, maar jammer dat je een werkje/kadootje mee naar huis geeft met een grote schrijffout! JouW liefde moet het zijn...

    BeantwoordenVerwijderen