Volg de bouw van onze nieuwe school!!!

vrijdag 6 december 2013

Sinterklaas op school

Eindelijk was het zover... Sinterklaas zou naar onze school komen. We gingen hem opwachten aan het gemeentehuis. Daar komt hij soms al eens naar buiten. We waren uit volle borst aan het zingen en aan het roepen toen we plots een oorverdovend geluid hoorden... een brandweerwagen kwam met zijn sirene aan rond het dorpsplein gereden... Wij sprongen vlug aan de kant om de brandweermannen door te laten. Maar ze moesten helemaal niet door. Ze stopten vlak voor onze neus. En wie zat daar in die brandweerwagen?
Zwarte Piet? En nog één, en ook Sinterklaas... Waarom zaten ze in een brandweerwagen?

Sint vertelde ons dat er een behangpiet was begonnen om al dat mooie behang aan alle schoorstenen, voordeuren en daken te gaan plakken. Door al die lijm was hij in de problemen gekomen en kon hij het dak niet meer af. De brandweer was hem dan ter hulp gekomen... Als hij beloofde om dat nooit nog te doen mocht hij mee naar onze school komen en hoefde hij niet naar het politiekantoor... gelukkig maar.

In de klas waren onze kindjes heel flink. We zongen twee liedjes, vertelden een beetje wat wij allemaal doen in de klas en kregen heel leuke cadeautjes!

nieuwe playmobil, little pony huisjes, nieuwe auto's en dinosaurussen...
Spelen maar!!!


 we kregen ook chocolade snoepjes :-)
en toen vertrokken ze... een stapje dichter bij Spanje... tot volgend jaar Sinterklaas en Zwarte Pieten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten