Volg de bouw van onze nieuwe school!!!

vrijdag 30 maart 2012

Wat jullie nog te goed hadden van heel lang geleden:

Thema grootouders:
Het was heel leuk! We knutselden een verrassing in de klas en leerden een lief versje. Dan was de dag aangebroken dat de grootouders naar school kwamen... De kleuters dansten, deden ochtendgymnastiek en de grootouders mochten kijken. Daarna genoten grootouders en kinderen samen van een gezellig ontbijtje... Volgens mij was iedereen tevreden! Kijk maar:

THEMA SINTERKLAAS

We knutselden erop los... Natuurlijk, want voor zo'n lieve man willen we graag alles mooi versieren. We kregen ook een brief van de Sint. Alle Pieten hadden ongelukjes gehad en nu zocht Sinterklaas hulp. Hij organiseerde een wedstrijd voor 'de beste hulp Pietjes'... Wij kregen de opdracht om inpakpapier te maken want knutselpiet hing zo vol plakband dat hij niet meer kon bewegen... Het resultaat mocht er best zijn:


THEMA KERSTMIS
Feest in de klas, twee weken lang! Wat kunnen we nog meer willen... Er is niets gezelliger dan een boom vol versiering, gekleurde lichtjes en toeleven naar het kerstfeest! We hadden ook een leuke fakkeltocht met een nieuwe wending: we zongen mooie kerstliedjes! Het weer was slecht maar de sfeer zal er goed in! We kregen weeral een aardige duid in onze schoolkas en zo kunnen we onze kindjes weer eens wat extra gunnen tijdens een schoolreisje of op het einde van het schooljaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten